Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom mat och kostrådgivning samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 538 | 12 481 | 13 446 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 208 | -315 | 71 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 222 | -331 | 155 |
Årets resultat (tkr) | -922 | 10 | 77 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 013 | 2 390 | 3 125 |
Antal anställda | 8 | 9 | 10 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 538 | 12 481 | 13 446 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 208 | -315 | 71 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 222 | -331 | 155 |
Årets resultat (tkr) | -922 | 10 | 77 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 777 | 815 | 1 095 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 235 | 1 575 | 2 029 |
Tillgångar (tkr) | 2 013 | 2 390 | 3 125 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 160 | 882 | 873 |
Obeskattade reserver (tkr) | 300 | 650 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 254 | 577 | 617 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 598 | 630 | 985 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 013 | 2 390 | 3 125 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 9 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 317 | 1 387 | 1 345 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -11.5% | -2.5% | 0.5% |
Soliditet | 8.0% | 45.9% | 42.9% |
Kassalikviditet | 157.5% | 202.4% | 179.4% |
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom mat och kostrådgivning samt därmed förenlig verksamhet.